Trintų avinžirnių mišrainė su marinuotomis daržovėmis ir obuoliais

2019-01-15 Autorius Skanūs kąsneliai

Trintų avinžirnių mišrainė su marinuotomis daržovėmis ir obuoliais

Ingredientai

    • konservuoti avinžirniai: 400 gramų
    • obuoliai: 1
    • marinuoti agurkėliai: 3-4
    • svogūnai: ketvirtadalio
    • konservuoti aštrieji pipirai: kelių
    • majonezas: 1 šaukšto
    • druska: pagal skonį

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių avinžirnius nupilame nuo skysčio. Nuplauname avinžirnius bei patriname bulvių grūstuku. Privalo kiek pasismulkinti, bet nevirsti vientisa koše.
  2. 2. Tuomet obuolį ir agurkus supjaustome smulkiais kubeliais.
  3. 3. Tada svogūną bei aštriuosius pipirus smulkiai sukapojame, viską sumaišome kartu, pagardiname druska bei majonezu. Patiekiame ir skanaujame!
  4. 4. Pastebėjimas: Labai gardu valgyti su duonele arba be jos.
  5. 5. Rekomendacija: Iš skysčio nuo avinžirnių galite pasigaminti Kokosinius avinžirnių morengus.
Recepto autorius Skanūs kąsneliai