1. Iš pradžių vištienos blauzdeles padruskiname bei apkepame keptuvėje su aliejumi po maždaug 4 minutes iš abiejų pusių. Neperkrauname keptuvės, geriau blauzdeles kepkite po kelias.
2. Tuomet apkeptas blauzdeles dedame į kepimo indą. Baigusios kepti, į tą pačia keptuvę dedame kumino sėklas bei čili pipirus ir pakaitiname keptuvėje, kol prieskoniai pakvips (maždaug 10-15 sekundžių), po to dedame imbierą, česnakus, svogūną ir pakepiname, kol svogūnai suminkštės. Paskui į keptuvę supilame konservuotus pomidorus, įdedame druskos, cinamono bei lauro lapelius. Padažą pakaitiname maždaug 10 minučių. Jei padažas labai tirštas, įpilame šiek tiek vandens.
3. Tada padažą pilame ant vištienos blauzdelių bei dedame kepti į 200 laipsnių temperatūros orkaitę maždaug 40-50 minučių. Skanaujame!