Keptuvėje kepti vištienos kepsneliai su žiediniais kopūstais, paprika ir žalumynais

Autorius apie receptą

Tai super skanūs ir puikiai pavykstantys vištienos kepsneliai, su labai daug daržovių, prie kurių praktiškai daržovių garnyras ir nebėra reikalingas, nes tai patiekalas viskas viename.

Man jie skanūs tiek šilti, tiek jau atvėsę. Kai atvėsta, labai mėgstu užsidėti ant juodos duonos gabaliuko ir suvalgyti tarsi sumuštinį.

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje žiedinį kopūstą išskirstome žiedynais ir sumetame į pasūdytą verdantį vandenį. Verdame maždaug 5 minutes, tuomet sudedame į kiaurasamtį, perpilame šaltu vandeniu bei paliekame atvėsti.
  2. 2. Tuomet į dubenį sudedame smulkiais kubeliais supjaustytą vištieną, papriką, susmulkintą žiedinį kopūstą, sutarkuotą fermentinį sūrį, grietinę, beriame miltus, krakmolą, žalumynus, pagardiname druska ir maltais juodaisiais pipirais.
  3. 3. Viską gerai išmaišome ir padedame į šaldytuvą 60 minučių.
  4. 4. Po to įkaitiname šiek tiek aliejaus keptuvėje.
  5. 5. Kepame kepsnelius įkaitintame aliejuje ant vidutinės ugnies po maždaug 3-4 minutes, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.
  6. 6. Iškepusius kepsnelius sudedame į indą su dangčiu bei leidžiame pastovėti maždaug 5 minutes. Skanaujame!
  7. 7. Rekomendacija: Daugiau vištienos kepsnelių receptų rasite: Vištienos kepsneliai.

Atsiliepimai

Fettuccine makaronai su vištiena ir baltuoju padažu
(46)
Vištienos ir daržovių kotletai
(1)
Troškinta indiška vištiena Tikka Masala su grietinėle
(6)