Ši užtepėlė labai panaši į tuno užtepą, apie kurią jau rašiau anksčiau. Tik šį kartą receptą praturtinau kaparėliais ir tuną naudojau ne savo sultyse, o aliejuje. Būtinai pamėginkite!
1. Iš pradžių tuną nusunkiame, sudedame į indą, šakutės pagalba pasmulkiname į mažesnius gabaliukus.
2. Tuomet sudedame smulkiai supjaustytas juodąsias alvyuoges, kaparėlius bei džiovintus pomidorus, sudedame kreminį sūrelį ir dėl aštrumo įdedame šaukštelį majonezo, įberiame spalvotų pipirų (pagal savo skonį), viską gerai išmaišome ir galite skanauti.
3. Itin gardu tepti ant paskrudintos forminės duonos arba prancūziško batono. Lepinamės!
4. Rekomendacija: Daugiau užtepėlių receptų rasite: Užtepėlės.