Na, tiesiog gurmaniška ir labai skani pica su tunu ir mocarelos sūriu! Picos pagrindą visada ruošiu pagal tą patį storapadės picos receptą, tik šį kartą į tešlą įmaišiau pilno grūdo miltų. O apie skanųjį įdaro atradimą pasakoju pačiame recepte. Tad pamėginkite!
Ingredientai
tuno savo sultyse: 1 indelio
svogūnų: 1
česnako: 4 skiltelių
pomidorų: 6
mocarelos: 130 gramų
alyvuogių: 8
druskos
juodųjų pipirų
čiobrelio
rozmarino
lauro lapų: 1
cukraus: 1 arbatinio šaukštelio
alyvuogių aliejaus
Recepto paruošimas
1. Per tą laiką, kol tešla pakyla, pomidorus nuplikykite ir nulupkite.
2. Svogūną supjaustykite ir pakepinkite aliejuje, kartu dėkite smulkintas česnako skilteles. Pagardinkite druska ir pipirais, dėkite lauro lapą.
3. Sudėkite kubeliais pjaustytus pomidorus ir patroškinkite, kol suminkštės.
4. Tešlą iškočiokite į du papločius.
5. Tuomet tepkite pomidorų padažo ant kiekvieno papločio.
6. Sudėkite tuną, alyvuoges ir mocarelos skridinėlius. Pagardinkite prieskoniais.
7. Kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių. Skanaukite!