Tuno užtepėlė su saulėje džiovintais pomidorais – puikus sprendimas tiek greitiems pusryčiams, tiek užkandžiams. Kreminės tekstūros mišinys, pagamintas iš tuno, kiaušinių ir saulėje džiovintų pomidorų, praturtintas gaiviu graikišku jogurtu ir lengvu majonezo akcentu, tobulai dera su traškia duona. Subtilūs prieskoniai ir aromatingi krapai papildo skonį, o citrinos griežinėlis suteikia švelnios gaivos. Šis patiekalas ne tik greitai paruošiamas, bet ir puikiai tinka tiek kasdieniam stalui, tiek šventiniams užkandžiams.
Redaktorės Vaidos komentaras - tikrai greitai pagaminamas gardus užkandis.
Jeigu norisi kiek lengvesnio užkandžio, rekomenduoju rinktis tuną savose sultyse (skystį nupilti gaminant). O jeigu užkandėlės tekstūros norisi kiek tvirtesnės, koreguokite majonezo ir graikiško jogurto kiekius pagal save.