Veganiška bolivinių balandų košė su tempeh ir daržovėmis

2021-03-25 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Veganiška bolivinių balandų košė su tempeh ir daržovėmis
Tokia veganiška košė gali būti labai maistingi, skanūs ir sotūs pietūs. Tikrai rekomenduoju pamėginti. Kai kurie produktai neįprasti, kaip pvz. tempeh, bet Jūsų išmėginimo tikrai verti. Rekomenduoju įsigyti ir pasilepinti jais.

Ingredientai

    • bolivinė balanda: 3 valgomųjų šaukštų
    • tempeh: pagal skonį
    • aliejus: šlakelio
    • morkos: 1
    • česnakas: 1 skiltelės
    • porai: 1
    • šparaginės pupelės: 1 saujos
    • druska: pagal skonį
    • juodieji pipirai: žiupsnelio
    • prieskoninės žolelės: 1 arbatinio šaukštelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia bolivines balandas išvirkite pasūdytame vandenyje.
  2. 2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų.
  3. aliejus įkaitintas keptuvėje
  4. 3. Sudėkite griežinėliais supjaustytas morkas, susmulkintą česnaką ir žiedais supjaustytą porą. Pakepinkite kelias minutes.
  5. 4. Tada sudėkite šparagines pupeles. Pabarstykite druska, pipirais ir žolelėmis. Pakepinkite, kad daržovės šiek tiek suminkštėtų, bet dar išliktų traškios.
  6. 5. Tuomet į lėkštę dėkite bolivinių balandų, papjaustytos kubeliais tempeh ir šalia keptų daržovių. Patiekite ir skanaukite!
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau veganiškų receptų rasite: Veganiški patiekalai.
Perlotto - perlinių kruopų košė
(2)