Tokia veganiška košė gali būti labai maistingi, skanūs ir sotūs pietūs. Tikrai rekomenduoju pamėginti. Kai kurie produktai neįprasti, kaip pvz. tempeh, bet Jūsų išmėginimo tikrai verti. Rekomenduoju įsigyti ir pasilepinti jais.
1. Pirmiausia bolivines balandas išvirkite pasūdytame vandenyje.
2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų.
3. Sudėkite griežinėliais supjaustytas morkas, susmulkintą česnaką ir žiedais supjaustytą porą. Pakepinkite kelias minutes.
4. Tada sudėkite šparagines pupeles. Pabarstykite druska, pipirais ir žolelėmis. Pakepinkite, kad daržovės šiek tiek suminkštėtų, bet dar išliktų traškios.
5. Tuomet į lėkštę dėkite bolivinių balandų, papjaustytos kubeliais tempeh ir šalia keptų daržovių. Patiekite ir skanaukite!