Vegetariškos mini picos su mocarelos sūriu ir vyšniniais pomidorais

Autorius apie receptą

Šios picos padas mano namuose jau išbandytas ne kartą, tad niekada nenuvilia. Tokia pica su mocarelos sūriu bei vyšniniais pomidorais labai tiks, kai norisi kažko skanaus, bet visai nesinori mėsos. Ar yra tokių, kas gali atsisakyti picos? Nes man jos visada būna tobulo skonio.

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje stiklinę miltų užpilkite šiltu vandeniu, įmuškite kiaušinį, suberkite druską, cukrų ir mieles. Gerai išmaišykite bei supilkite aliejų. Išmaišykite bei suberkite likusius miltus.
  2. 2. Tuomet minkykite tešlą, pridėkite miltų, jei trūksta, bei užpilkite dar šlakelį aliejaus.
  3. 3. Tada kepimo skardą išklokite su kepimo popieriumi. Iš paruoštos tešlos rankomis suformuokite dvi picas bei leiskite tešlai pastovėti maždaug 10–15 minučių.
  4. 4. Po to į pomidorų padažą išspauskite česnako skiltelę bei patepkite picos padą.
  5. 5. Picą kepkite maždaug 10 minučių iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
  6. 6. Alyvuogių aliejų sumaišykite su bazilikais bei raudonėliais.
  7. 7. Išėmusios picą, išdėliokite riekelėmis supjaustytą mocarelos sūrį bei pomidorus. Ant viršaus užpilkite aliejų su žolelėmis bei kepkite orkaitėje, kol sūris gražiai išsilydo ir padas gražiai apkepa. Skanaus!
  8. vegetariškos mini picos su mocarela ir pomidorais
  9. 8. Rekomendacija: Daugiau mini picų receptų rasite: Mini picos.

Atsiliepimai

Pica kepta kepsninėje
(2)
Chicago Deep Dish Pizza - vegetariška gili storapadė pica be mėsos
(2)
Naminė pica keptuvėje
(5)
Soti bulvių pica su dešrelėmis
(4)
Pica su špinatais
(3)
Naminė pica su faršu
(1)