Naminė pica su faršu – tai sotus, šeimos mėgstamas patiekalas, kurio pagrindą sudaro minkšta picos tešla ir gardus mėsos įdaras. Pagrindui dažniausiai naudojama plona arba storesnė, puri tešla, ant kurios tepamas pomidorų padažas. Faršas (dažniausiai kiaulienos, jautienos ar vištienos) iš anksto apkeptas su prieskoniais, prideda sotumo ir sodraus skonio. Be to, pica praturtinama mėgstamais daržovių priedais, pavyzdžiui, svogūnais, paprikomis ar pomidorais. Viršus apibarstomas gausiai sūriu, kuris kepant išsilydo ir sujungia visus ingredientus, suteikdamas picai švelnią tekstūrą ir traškų kraštą.
Autorės komentaras - nors manau pica pagal nurodytą receptą jau yra puikaus skonio, tačiau tikrai galite pridėti ir savo mėgstamų daržovių, tokių kaip
pomidorai.
Iš nurodyto tešlos kiekio iškepsite dvi didesnes picas arba keturias mažesnes.
Atsakinėjama į Komentarą