Pico - Tortilijos pica su triušiena arba vištiena, smidrais ir paprika

2018-05-21 Autorius Edita - Oditėlės blogas

Pico - Tortilijos pica su triušiena arba vištiena, smidrais ir paprika
Tortilijos yra labai universalios ir labai dažnai praverčia virtuvėje, tad aš visada stengiuosi jų turėti savo namuose. Su jomis galima pagaminti tiek įvairiausius užkandžius, tiek iškepti picą. Ši pica yra universali tuo, kad ją galite patiekti tik iškeptą, kol dar šilta, bet taip pat galite atvėsinti, supjaustyti ir patiekti tarsi užkandį. Gamindami galite rinktis tiek triuštienos kumpelius, tiek vištienos kumpelius - pagal tai kas labiau priimtina Jūsų skrandžiui. :)

Iš nurodytų ingredientų kiekių man gavosi 4 picos.

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių puode užverdame vandenį, įberiame žiupsnį druskos, sudedame lauro lapelius, pipirus bei triušienos kumpelius. Verdame ant vidutinio kaitrumo ugnies maždaug pusvalandį.
  2. 2. Tada nupilame vandenį, paliekame atvėsti. Mėsą nuimame nuo kaulų bei supjaustome gabaliukais.
  3. 3. Po to kiekvieną tortiliją patepame pomidorų padažu, pabarstome keptais svogūnais, dedame triušienos gabaliukus, juostelėmis supjaustytą papriką, marinuotų agurkų arba smidrų, pabarstome marinuotais jelapenais, pabaigoje uždedame plėšytus mocarelos rutuliukus.
  4. 4. Kepame iki 210 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje tol, kol išsilydys sūris bei pica dailiai apskrus. Skanaujame!
  5. 5. Rekomendacija: Daugiau triušienos receptų rasite: Triušienos receptai.
Čili pica arba aštri pica su malta mėsa
(4)
Kalafiorų pica - party pizza su kalafioro padu
(4)
Rupių miltų pica su bulvėmis, kumpiu ir pievagrybiais
(1)
Varškės pica su faršu
(2)
Makaronų pica
(3)
Pica su vištiena, rūkyta šonine ir obuoliais
(2)
Chicago Deep Dish Pizza - vegetariška gili storapadė pica be mėsos
(2)
Tavo pica su salotomis ir karštai rūkyta antiena arba vištiena
(1)