Ši pica su vištiena išties nuostabi, visi skoniai tarpusavyje itin suderinti. Tad rekomenduoju išsikepti jaukiam vakarui su šeima arba draugų vakarėliui. Mėginam jau šiandien! ;)
1. Pradžioje pasigaminame picos padą iš išvardytų produktų. Suformuojame dvi picas. Dedame į skardą, išklotą su kepimo popieriumi, ir paliekame pakilti maždaug 15–20 minučių.
2. Tuomet picos padažui išvardytus produktus sutriname trintuvu iki vientisos masės.
3. Tada vištienos krūtinėlę supjaustome plonomis juostelėms bei sumaišome su malta paprika.
4. Po to ant picos dedame padažo bei tolygiai paskirstome. Tada išdėliojame sutarkuotą fermentinį sūrį, nuluptą bei kubeliais supjaustytą obuolį, nedideliais gabaliukais supjaustytą kiaulienos šoninę ir ant viršaus vištienos krūtinėlę.
5. Kepame iki 190–200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje, kol pica gražiai paruduos bei vištiena iškeps. Skanaujame!
6. Pastebėjimas: Prieš išdėliodama ingredientus, picą orkaitėje kepiau maždaug 10 minučių. Bet to nereikės, jei namuose turite gerą orkaitę.