Virtų burokėlių ir pupelių salotos su marinuotais agurkais ir porais

Autorius apie receptą

Tai paprastai ir greitai pagaminamos virtų burokėlių bei pupelių salotos, kurios gaunasi labai skanios. Man labai patinka, kad jose visai nėra mėsos, tad tinka tomis dienomis, kai jos visai nesinori.

Šias salotas aš mėgstu gaminti ir Kūčioms, tik tuomet pasirenku naudoti veganišką majonezą, kad laikytis visų senovinių tradicijų ir nenaudoti ingredientų su gyvulinės kilmės produktais.

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje virtus burokėlius nulupame.
  2. nulupame virtus burokėlius
  3. 2. Supjaustome burokėlius kubeliais. Marinuotus agurkėlius taip pat supjaustome kubeliais.
  4. 3. Porą supjaustome pusžiedžiais.
  5. 4. Tuomet salotas galime sluoksniuoti, kaip norisi, arba viską sumaišome iš karto dubenyje pagardinę druska, juodaisiais pipirais bei užpylę natūralaus jogurto arba majonezo. Skanaujame!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau salotų receptų rasite: Salotos.

Atsiliepimai

Kalafiorų salotos su sojos padažu
(3)
Greitos salotos su šprotais
(2)
Graikiškos salotos su marinuota feta
(2)
Gaivios salotos su vynuogėmis, nektarinais ir agurkais
(1)
Vištienos salotos su bolivinėmis balandomis, avinžirniais
(2)