Virtų burokėlių ir pupelių salotos su marinuotais agurkais ir porais

2017-10-17 Autorius Edita - Oditėlės blogas

Virtų burokėlių ir pupelių salotos su marinuotais agurkais ir porais
Tai paprastai ir greitai pagaminamos virtų burokėlių bei pupelių salotos, kurios gaunasi labai skanios. Man labai patinka, kad jose visai nėra mėsos, tad tinka tomis dienomis, kai jos visai nesinori.

Šias salotas aš mėgstu gaminti ir Kūčioms, tik tuomet pasirenku naudoti veganišką majonezą, kad laikytis visų senovinių tradicijų ir nenaudoti ingredientų su gyvulinės kilmės produktais.

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje virtus burokėlius nulupame.
  2. nulupame virtus burokėlius
  3. 2. Supjaustome burokėlius kubeliais. Marinuotus agurkėlius taip pat supjaustome kubeliais.
  4. 3. Porą supjaustome pusžiedžiais.
  5. 4. Tuomet salotas galime sluoksniuoti, kaip norisi, arba viską sumaišome iš karto dubenyje pagardinę druska, juodaisiais pipirais bei užpylę natūralaus jogurto arba majonezo. Skanaujame!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau salotų receptų rasite: Salotos.
Kalafiorų salotos su sojos padažu
(3)
Cezario salotos su krevetėmis
(4)
Pomidorai su feta sūriu
(1)
Skanios cezario salotos su vištiena kitaip
(1)
Ale cezario salotos su lašiša
(2)