1. Iš pradžių bulves nuskutame, dedame į puodą su vandeniu, pasūdome ir nuo užvirimo verdame maždaug 20 minučių. Išvirusias bulves supjaustome griežinėliais.
2. Tuomet "Iceberg" salotas supjaustome maždaug 3-4 centimetrų gabaliukais. Pagardiname citrinų sultimis aliejumi bei druska. Gerai išmaišykite. Putpelių kiaušinius sudedame į šaltą vandenį ir nuo užvirimo verdame 5 minutes. Išvirusius kiaušinius panardiname į šaltą vandenį kelioms minutėms. Nulupame.
3. Tada agurkus ir ridikėlius supjaustome griežinėliais, o lašišą plonomis juostelėmis. Trečdalį lašišos susmulkiname ir sumaišome su lydytu sūreliu. Pirmiausia į lėkštę dedame Iceberg salotas. Po to bulves, agurkus ir ridikėlius.
4. Kiaušinius perpjauname pusiau. Kiekvieną puselę aptepame sūreliu su lašiša ir išdėliojame ant salotų. Lašišos juosteles susukame į ritinėlį. Sudedame sultenes. Patiekiame ir skanaujame!