1. Pradžioje vištieną supjaustome kubeliais, įtriname su druska bei pipirais. Keptuvėje įkaitiname sviestą bei alyvuogių aliejų. Apkepiname mėsą, tuomet išimame ją iš keptuvės bei sudedame ant popierinio rankšluosčio.
2. Tada smulkiai supjaustome svogūną bei troškiname sviesto bei aliejaus mišinyje, ant silpnos ugnies, maždaug 20 minučių, kol paruduos. Sudedame česnaką, pupeles (nusausintas), kukurūzus, petražoles, krapus bei čili. Pakepiname maždaug 5-7 minutes.
3. Po to sudedame vištieną bei supilame vištienos sultinio. Ant silpnesnės ugnies troškiname maždaug 20 minučių, arba kol didžioji dalis sultinio beveik išgaruos. Paskui sudedame grietinę, krakmolo bei gerai išmaišome. Pakaitiname dar kelias minutes. Galite patiekti su ryžiais arba kuskusu. Skanaus!