1. Pirmiausia vištieną nuplauname nusausiname, supjaustome gabalėliais bei sumetame į dubenį.
2. Tuomet česnakus nulupame bei susmulkiname. Imbierą nulupame bei sutarkuojame smulkia trintuve.
3. Tada jogurto indelį iškratome į dubenėlį bei sumaišome su smulkintais česnakais, tarkuotais imbierais, kariu bei aitriosios paprikos milteliais. Pasūdome, pagardiname šviežiai tarkuotais juodaisiais pipirais. Marinatą užpilame ant vištienos bei labai gerai išmaišome.
4. Indą uždengiame ir bent jau parą marinuojame.
5. Marinuotus vištienos gabalėlius suveriame ant iešmelių. Jei naudojame medinius, nepamirštame jų pamirkyti vandenyje.
6. Kepame įkaitintoje kepsninėje maždaug 10–12 minučių.
7. Galiausiai valgome su keptomis bulvėmis bei vaisiniu jogurto padažu. Jį paruoiame: 3 skilteles česnako sumaišome su 300 g natūralaus jogurto bei šaukšteliu apelsinų džemo. Tikras skanumėlis!!!