1. Iš pradžių vištų skrandukus nuplaukite, dėkite į verdantį vandenį bei virkite maždaug 20 minučių.
2. Tada vandenį nupilkite, užpilkite su šaltu vandeniu, įdėkite kelis lauro lapus, pipirų, pasūdykite bei virkite, kol skrandukai bus minkšti (maždaug 30-40 minučių). Išimkite bei atvėsinkite.
3. Tada keptuvėje įkaitinkite aliejų, berkite smulkiai supjaustytą svogūną, pakepinkite kelias minutes.
4. Po to dėkite kubeliais supjaustytus blanširuotus pomidorus, pakaitinkite maišydamos. Išvirusius skrandukus supjaustykite gabaliukais, dėkite į keptuvę, įpilkite truputį (maždaug trečdalį stiklinės) sultinio (ar karšto vandens).
5. Dėkite pomidorų padažą bei troškinkite uždengusios maždaug 15-20 minučių.
6. Paskui pabarstykite kapotomis petražolėmis. Skanaukite!