Vištų skrandukai pomidorų padaže

2018-03-30 Autorius SP Receptai

Vištų skrandukai pomidorų padaže

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vištų skrandukus nuplaukite, dėkite į verdantį vandenį bei virkite maždaug 20 minučių.
  2. 2. Tada vandenį nupilkite, užpilkite su šaltu vandeniu, įdėkite kelis lauro lapus, pipirų, pasūdykite bei virkite, kol skrandukai bus minkšti (maždaug 30-40 minučių). Išimkite bei atvėsinkite.
  3. 3. Tada keptuvėje įkaitinkite aliejų, berkite smulkiai supjaustytą svogūną, pakepinkite kelias minutes.
  4. 4. Po to dėkite kubeliais supjaustytus blanširuotus pomidorus, pakaitinkite maišydamos. Išvirusius skrandukus supjaustykite gabaliukais, dėkite į keptuvę, įpilkite truputį (maždaug trečdalį stiklinės) sultinio (ar karšto vandens).
  5. 5. Dėkite pomidorų padažą bei troškinkite uždengusios maždaug 15-20 minučių.
  6. 6. Paskui pabarstykite kapotomis petražolėmis. Skanaukite!
  7. 7. Rekomendacija: Daugiau vištienos skrandukų receptų rasite: Vištienos skrandukų receptai.
Kijevo kotletai iš maltos vištienos
(79)