Orkaitėje kepta vištiena su citrinomis ir garstyčių sėklomis – tai patiekalas, kuris ne tik lengvai paruošiamas, bet ir neįtikėtinai skanus bei maistingas. Šis receptas pasižymi puikiu skonio deriniu, kuriame susipina citrinų gaivumas ir garstyčių sėklų pikantiškumas. Vištiena yra puikus baltymų šaltinis, svarbus raumenų augimui ir atstatymui, o citrinos suteikia ne tik skonio, bet ir vitaminų, tokių kaip vitaminas C, kuris stiprina imuninę sistemą. Garstyčių sėklos yra geros virškinimui ir turi priešuždegiminių savybių.
Šį patiekalą galima lengvai pritaikyti pagal savo skonį – vietoje vištienos kumpelių galite naudoti vištienos krūtinėles ar šlauneles. Taip pat, alyvuogių aliejų galima pakeisti kokosu ar avokadų aliejumi, o rozmariną – čiobreliais ar peletrūnu.