1. Pradžioje pasiruošiame užpilą. Į jogurtą įmaišome spaustą česnaką, druską bei kapotas žoleles.
2. Tuomet vištieną supjaustome maždaug vieno kąsnio dydžio gabaliukais, apiberiame druska bei pipirais, apvoliojame krakmole ir kepame labai gerai įkaitintame aliejuje, maždaug 2-3 minutes, kol lengvai apskrus. Perkeliame ant popierinio rankšluosčio. Nusausinus vištieną nuo nereikalingų riebalų, apskrudiname ją orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje, kol taps auksinė bei traški.
3. Po to salotoms daržoves supjaustome norimo dydžio gabaliukais. Ant viršaus dedame dar karštą vištieną. Pagardiname pasigamintu užpilu bei skrebučiais. Skanaujame!
Ugne
Dažnai gaminu šitaip salotas. Labai labai skanu, o jau tos vištienos traškumas... mmm...
Atsakyti
Ugne
Atsakyti