1. Užtenka šio kokteilio pavadinimo ir žvilgtelėti į jo spalvingas sudedamąsias dalis ir suvoksime, jog tai – be jokios abejonės! – visų romo kokteilių „tėvas“.
2. Suplakite visas dalis, išskyrus „Demerara“ romą, kokteilių plaktuvu. Supilkite į didesnę taurę ir atsargiai (geriausiai naudodami apverstą arbatinį šaukštelį) ant paviršiaus užpilkite „Demerara“ romo. Papuoškite apelsino ir citrinos griežinėliais, mėtos šakele ir skirtingų spalvų vyšnelėmis. Taip pat galite įkišti ir dekoratyvinį skėti arba ant taurės kraštelio žaismingai užkabinti plastmasinę beždžionėlę.
3. Kaip žinia, yra specialių taurių, skirtų būtent „Zombio“ kokteiliui supilti. Kolinzo taurė taip pat puikiai tinka.