Afogatto al caffe - tradicinis itališkas desertas

Autorius apie receptą

Labai rekomenduoju jums pasigaminti mažą vasarišką stebuklą - Afogatto al caffe (paskendęs kavoje). Tai tradicinis itališkas desertas. Karšta kava yra maišosa su tirpstančiais ledais. Tiesiog fantastika!

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia į puodelį, taurę arba stiklinę dėkite ledus.
  2. 2. Tuomet užpilkite paruošta espresso kava (be tirščių). Kavos kiekį reguliuokite pagal norus, skonį ar tiesiog nuotaiką. Pasilepinkite fantastišku desertu!
  3. 3. Rekomendacija: Daugiau desertų receptų rasite: Desertai.
Afogatto al caffe - tradicinis itališkas desertas

Atsiliepimai

Veganiški citrininiai pyragėliai su kokosų pienu
(1)
Mielinė velykinė boba su razinomis (Кулич)
(2)
Plikytukai su varškės kremo įdaru
(2)