Afogatto al caffe - tradicinis itališkas desertas

Autorius apie receptą

Labai rekomenduoju jums pasigaminti mažą vasarišką stebuklą - Afogatto al caffe (paskendęs kavoje). Tai tradicinis itališkas desertas. Karšta kava yra maišosa su tirpstančiais ledais. Tiesiog fantastika!

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia į puodelį, taurę arba stiklinę dėkite ledus.
  2. 2. Tuomet užpilkite paruošta espresso kava (be tirščių). Kavos kiekį reguliuokite pagal norus, skonį ar tiesiog nuotaiką. Pasilepinkite fantastišku desertu!
  3. 3. Rekomendacija: Daugiau desertų receptų rasite: Desertai.
Afogatto al caffe - tradicinis itališkas desertas

Atsiliepimai

Pipiriniai meduoliai - be galo aromatingi ir labai primena grybukus!
(1)
Sveikuoliškas Tiramisu su varške
(2)
Mielinės spurgos su įdaru
(28)