Tinginių šimtalapis – tai greitas ir gardus desertas, kuris apjungia tradicinius skonius su paprastu gaminimu. Šis desertas gaminamas iš šaldytos sluoksniuotos tešlos, plonais lapeliais sluoksniuojant tirpintu sviestu, kas suteikia jam purumo ir traškumo. Įdarui naudojama švelni varškė, sumaišyta su cukrumi ir aromatingu vaniliniu cukrumi, o razinos prideda saldaus skonio ir tekstūros. Suktinis formuojamas į apvalų šimtalapio motyvą, kepamas iki auksinės spalvos ir apibarstomas cukraus pudra, suteikiančia elegantišką išvaizdą. Tai puikus desertas norintiems greitai paruošti kažką skanaus bei nostalgiško.
Autorės komentaras - jeigu norisi daugiau įdaro, galima naudoti dvigubą kiekį varškės. Taip pat razinas galima įmaišyti į varškės masę. O jeigu jūsų varškės masė gaunasi kiek skystoka, įmaišykite krakmolo.
Nadežda
Atsakyti
Nadia