Būna dienų, kai nėra laiko gaminti, bet norisi labai skanios vakarienės. Tada gali pagelbėti paruošti pusgaminiai, svarbiausia juos pasirinkti labai kokybiškus. Žinoma, galite kepti keptuvėje, bet aš mieliau renkuosi kepimą orkaitėje.
1. Iš pradžių kepimo skardoje išdėliojame pievagrybius, stambesniais griežinėliais supjaustytą papriką, užberiame čiobrelius, pagardiname druska ir maltais juodaisiais pipirais, apšlakstome alyvuogių aliejumi, permaišome bei kepame orkaitėje maždaug 10 minučių.
2. Tada daržoves perstumiame į šonus, o viduryje skardos išdėliojame antienos didkepsnius (aš pirkau jau marinuotus, jeigu pirksite šviežius, tiesiog įtrinkite savo mėgstamais prieskoniais ir prieš kepimą leiskite bent 20 minučių pastovėti) bei kepame dar maždaug 15 minučių.
Atsakinėjama į Komentarą