Labai rekomenduoju nepatingėti, kad ir atrodo paprastoms salotoms, suteikti šiek tiek pikantiškesnio skonio. Šiuo atveju, salotas patariame su cukinijų traškučiais - originalu ir subtilesnis skonis garantuotas.
1. Iš pradžių imame platesnį daržovių skustuką bei išilgai per visą cukiniją braukiame, kad gautųsi plonos juostelės.
2. Sudedame ant popierinio virtuvinio rankšluosčio, kad susigertų nereikalingas skystis.
3. Tuomet stipriai įkaitiname keptuvę bei dedame po kelias cukinijos juosteles. Kepame tol, kol apskrus iš abiejų pusių bei dedame į lėkštę išklotą popieriniu virtuviniu rankšluoščiu.
4. Tada antienos kepenėles supjaustome norimo dydžio gabaliukais.
5. Gerai įkaitiname keptuvę, įpilame šlakelį aliejaus bei sudedame kepenėles. Kaitrą parenkame tokią, kad kepenėlės nesitroškintų, o apskrustų bei idealiausia, kad gabaliukai nesiliestų vienas prie kito.
6. Apskrudiname iš abiejų pusių, po to sudedame griežinėliais supjaustytas česnako skilteles, pakepame maždaug 30 sekundžių, pagardiname druska ir maltais juodaisiais pipirais, išmaišome bei perdedame į lėkštę.
7. Paskui į tą pačią keptuvę suedame pusžiedžiais supjaustytą svogūną bei kepame ant stiprios ugnies, kol gražiai apskrus ir bus iškepę. Atidedame į lėkštę.
8. Padažas: Visus nurodytus ingredientus sumaišome dubenėlyje tarpusavyje.