Itin įdomi graikiškų salotų variacija - niekada nebūčiau pagalvojusi fetos kepti, bet karštas šis sūris gaunasi fantastiškai skanus. Tikrai mūsų šeimai labai patiko. Rekomenduoju pasigaminti ir Jums jau šiandien. :)
1. Iš pradžių suplakite užpilą ir palikite jį pastovėti, kol gaminsite salotas: į aliejų įspauskite šiek tiek citrinos sulčių, dėkite cukraus, druskos, pipirų ir raudonėlių.
2. Salotas nuplaukite ir išdėliokite lėkštėse.
3. Dėkite smulkintų pomidorų, svogūnų, alyvuogių ir avokadų.
4. Kiaušinį suplakite su miltais ir druska.
5. Sūrį supjaustykite kvadratėliais, apvoliokite plakinyje ir kepkite įkaitintame aliejuje.
6. Salotas užpilkite paruoštu padažu ir uždėkite dar karštą fetos sūrį.
Atsakinėjama į Komentarą