Burokėliai jau seniai tapo vienu iš universalių produktų, su kuriais ruošiami pirmieji ir antrieji patiekalai, daug skanių ir sveikų salotų.
Aš jums siūlau dar vieną įdomų receptą.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- bulvės, 1 vnt;
- burokėliai, 3 vnt;
- agurkas, 1 vnt;
- svogūnas. 0,5 vnt;
- kiaušiniai, 2 vnt;
- augalinis aliejus, druska, pipirai, petražolės.
Gaminimo procesas
Trys burokėliai sutarkuojami ant stambios tarkos.
Trys virtos bulvės sutarkuojamos ant stambios tarkos.
Supjaustykite svogūną plonais pusžiedžiais.
Mes taip pat įtarkuojame agurką.
Visus ingredientus išmaišykite dubenyje ir suberkite smulkintas petražoles.
Patarimas : be petražolių, krapai, žali svogūnai yra puikūs, kalendros skonio.
Supjaustykite virtus kiaušinius ketvirčiais.
Pagardinkite salotas majonezu, dėkite ant indo ir dėkite kiaušinių ketvirčius.
Nereikia skubėti patiekti šių salotų, jas galite tiesiog šiek tiek atvėsinti šaldytuve ir tada patiekti.
Jis tinka prie mėsos ir žuvies patiekalų, įvairių
garnyrų.
Ar turite vištienos krūtinėlės namuose? Geriau nei beliašai ir čeburekai: gyvenk, mokykis
Skanus ir aromatingas patiekalas, pasirodo, tiesiog tobulas, nors jis ruošiamas iš sausai linkusios vištienos mėsos.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- kiaušinis, 1 vnt;
- vištienos krūtinėlė, 800 g;
- svogūnas, 0,5;
- majonezo ir miltų po 1 šaukštą;
- druska, pipirai, prieskoniai;
- augalinis aliejus, 3 šaukštai.
Gaminimo procesas
Supjaustykite mėsą smulkiais gabalėliais.
Supjaustykite svogūną mažais kubeliais.
Sumaišykite svogūną su mėsa, pagardinkite druska, pipirais ir prieskoniais, majonezu ir suberkite miltus.
Minkykite masę iki vientisos masės.
Siunčiame porai valandų į šaldytuvą.
Įpilkite kiaušinį ir suminkykite.
Kepkite keptuvėje iš abiejų pusių, kol pagels.
Tokius kapotus kotletus galima gaminti ne su miltais, o su krakmolu, pasirodo dar skaniau.
Galite įdėti daug svogūnų, taip pat nepamirškite apie gerą krapų ir petražolių kekę – žalumynai mėsą gerai prisotins, o kotletai – puikūs.
Puikiai dera su naminiais grietinės ir garstyčių padažais, adžika, įvairiais garnyrais ir salotomis.