Kam pirkti parduotuvėje nesuprantamą dešrą, kai galite išleisti žymiai mažiau pinigų ir pagaminti skanų, mėsišką užkandį, kuris bus 100% natūralus ir skanus.
Norėdami virti, jums reikia šių ingredientų:
- kiaulienos kojos, 2 vnt;
- druska, 2 šaukštai;
- 2 morkos ir svogūnai;
- želatina + 350 ml sultinio;
- česnakai, žolelės, kaparėliai, pipirai, prieskoniai;
- bulvės, 800 g;
- grybai, 250 g;
- šoninė, 100 g;
- svogūnas, 1 gabalas;
- česnakai, druska, pipirai, garstyčios;
- agurkų sultinys su actu, 80 ml;
- marinuoti agurkai, 3 vnt;
- žalias svogūnas.
Virimo procesas
Kumščius nuplauname ir verdame pasūdytame vandenyje su prieskoniais, svogūnais ir morkomis su lauro lapais 3,5 – 4 valandas.
Išimkite iš sultinio ir atvėsinkite.
Virkite bulves uniformomis.
Pievagrybius supjaustykite gabalėliais ir pakepinkite keptuvėje.
Šoninę supjaustykite gabalėliais.
Svogūną supjaustykite kubeliais.
Į grybus suberkite šoninę ir svogūną, pakepinkite, pabarstykite smulkintu česnaku.
Įpilkite garstyčių ir kepkite toliau.
Bulves supjaustykite gabalėliais, smulkiai supjaustykite marinuotus agurkus ir suberkite į bulves su žaliais svogūnais ir žolelėmis.
Išardykite mėsą į gabalus ir sumaišykite su žolelėmis ir smulkintu česnaku, pipirais ir prieskoniais, kapotais agurkais.
Želatiną užpilti sultiniu ir supilti į mėsą, išmaišyti.
Uždenkite formą plėvele ir paskleiskite masę, gerai sutrinkite ir supilkite sultinį su želatina.
Uždengiame formą, dedame į šaldytuvą, kol sustings.
Pasirodo, supjaustyta dešra, kurią supjaustome griežinėliais ir patiekiame su originaliomis bulvių salotomis. Jūs galite galvoti apie garnyrą patys.
Tokios skanios vištienos filė dar nevalgiau. Paprasta ir skanu: puikus priedas prie šventinio stalo
Vištienos filė turi vieną savybę, dėl kurios ji nelabai mėgsta gaminti: proceso metu mėsa gali tapti sausa.
Tačiau šio recepto dėka jūs gaunate originalų ir sultingą, minkštą patiekalą, puikiai papildantį šventinį stalą.
Šio recepto bulvės taip pat dera su ritinėliais.
Norėdami virti, jums reikia šių ingredientų:
vištienos filė, 3 vnt;
svogūnai, morkos, 1 vnt;
grybai, 200 g;
bulvės, 5 vnt;
pomidorų pasta, 1 valgomasis šaukštas;
druska, pipirai, itališkos žolelės;
česnakai, 2 skiltelės;
sūris, 120 g;
kiaušinis, 1 gabalas;
vanduo, 70 ml;
grietinės arba natūralaus jogurto, 2 šaukštai.
Virimo procesas
Kiekvieną filė supjaustykite į dvi dalis ir gerai išplakite, pagardinkite druska ir pipirais, paprika ir kitais prieskoniais, įtrinkite visus prieskonius į mėsą ir palikite marinuoti 20 – 30 minučių.
Svogūną supjaustykite mažais kubeliais, tris morkas ant rupios trintuvės. Ir kepkite daržoves augaliniame aliejuje.
Pievagrybius supjaustykite gabalėliais ir suberkite į daržoves, išmaišykite ir troškinkite.
Bulves supjaustykite smulkiais gabalėliais.
Pomidorų pastą sumaišykite su grietine, druska ir pipirais, aromatinėmis žolelėmis pagal skonį, kapotu česnaku ir vandeniu.
Padažą gerai išminkykite ir su juo supilkite bulves. Mes sumaišome.
Kepimo indą sutepkite augaliniu aliejumi ir išdėliokite bulves, kepkite 200 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.
Trys sūriai ant trintuvės ir padalijami į 2 dalis.
Vieną sumaišykite su daržovėmis ir grybais, įpilkite grietinės ir smulkintų česnakų, minkykite masę iki vientisos masės.
Šiuo įdaru aptepame kiekvieną išplaktą filė, susukame vyniotinį ir, jei reikia, sutvirtiname iešmeliu.
Sutepkite formą aliejumi, išdėstykite ritinius.
Sumaišykite kiaušinį su grietine (pora šaukštų) ir druska, tarkuotu sūriu ir padėkite padažą ant ritinių.
Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 25 minutes.
Aš patiekiu bulves su ritiniais ir šviežių daržovių salotomis, pasirodo graži ir soti, visavertė vakarienė.
Neprilygstamas receptas! Karštas bulvių ir vištienos patiekalas, kuris visada padės greit paruost pietus
Keptos bulvės su vištienos krūtinėle, sūriu ir kumpiu yra paprastos, greitos, bet skanios ir patenkinamos.
Aš dažnai gaminu šį patiekalą ir gaminu jį net ant šventinio stalo, mano svečiams visada patinka jo originalus skonis.
Svarbiausia pasirinkti tokio tipo bulves, kuri būtų tinkama kepti ir kepti, tada gabalėliai bus minkšti, tačiau išlaikys savo formą.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- vištienos filė, 4 vnt;
- kumpio ir sūrio po 150 g;
- bulvės, 500 g;
- druska, pipirai, prieskoniai pagal skonį;
- kiaušiniai, 2 vnt;
- džiūvėsėlių, 100 g.
Gaminimo procesas
Kiekviename filė gabale darome pjūvį, kad vėliau mėsą atidarytume kaip knygą.
Mėsą iš visų pusių pipirais ir druska užlenkite ant pjūvio ir palikite marinuotis.
Supjaustykite bulves juostelėmis, druska ir pipirais, įdėkite į kepimo indą, pabarstykite augaliniu aliejumi.
Ant sūrio riekelės uždėkite kumpio gabalėlį.
Mes pakartojame procedūrą ir dedame šį įdarą į kiekvieną filė.
Apvoliokite suktinukus plaktu kiaušiniu, paskui – džiūvėsėliais ir paskleiskite bulves.
Kepame 1 valandą 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekdami pabarstykite smulkintomis žolelėmis, taip pat galite pridėti peiliu smulkintą česnaką pagal skonį.
Taip pat siūlau savo naminį garstyčių padažą su majonezu.
KAIP PUIKU: ir mėsa, ir garnyras iš karto! Skani vakarienė visai šeimai
Keptos bulvės su kiaulienos mėsa ir grybais paruošiamos paprastai ir greitai, ir jūs gausite daug malonumo iš tokio patiekalo.
Svarbiausia paimti mėgstamus mėsai skirtus prieskonius ir gerai jį pamarinuoti.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- bulvės, 500 g;
- kiaulienos kotletai, 500 g;
- grybai, 100 g;
- saldieji pipirai, pusė;
- druska, pipirai, prieskoniai;
- majonezo, 1 valgomasis šaukštas.
Gaminimo procesas
Supjaustykite bulves griežinėliais.
Kiaulieną supjaustykite gabaliukais ir išplakite.
Pabarstykite druska ir bet kokiais jūsų pasirinktais prieskoniais.
Mes paliekame 30 minučių.
Džiovinkite bulves ant popierinių rankšluosčių.
Šiuo metu paimkite šiek tiek augalinio aliejaus ir sumaišykite su druska, bulvių prieskoniais, aromatinėmis žolelėmis ir sausu česnaku.
Supilkite bulves su šiuo padažu ir gerai išmaišykite, kad padažas visiškai padengtų kiekvieną bulvių pleištą.
Įdėkite bulves į kepimo indą.
Mes supjaustome grybus ir paprikas į gabalus, supjaustome žalumynus pagal savo skonį.
Grybus sumaišykite su pipirais ir žolelėmis, druska ir pagardinkite majonezu.
Ant kiekvieno karbonado tepame įdarą, vyniojame ritinį ir tepame ant bulvių.
Uždenkite indą folija ir kepkite indą 1 valandą 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekdami pabarstykite žolelėmis, patiekite su įvairiais padažais.