aštriosios paprikos milteliai: 1 valgomojo šaukšto (galite ir kiek mažiau)
česnakas: 2 galvučių
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių išmaišome supjaustytus agurkėlius su 4 valgomaisiais šaukštais druskos ir palaikome 6 valandas.
2. Po to sudedame visus kitus ingredientus ir sumaišome tarpusavyje.
3. Laikome 12 valandų.
4. Paskui sugrūdame į indelius bei uždarome. Gaunasi tobuli agurkėliai!
5. Pastebėjimas: Aš pati iškart išnešu agurkėlius į rūsį. Nereikia visiškai jokių kaitinimų. Kas turėjo galimybę paragauti, neatstoja iki šiol. Tiesiog super super agurkėliai.
6. Pastebėjimas: Jei atliko kiek marinato, nesugalvokite užpilti antrą kartą šviežius agurkėlius, nes neįsigers jau. Jį galite sunaudoti į sriubas, troškinius arba tiesiog mėsytei pamarinuoti.
7. Rekomendacija: Daugiau receptų iš agurkų rasite: Agurkai.
Atsiliepimai
Zita
2 kg agurkų, o cukraus 700gr. Tai kokio saldumo bus agurkai? Neklaidinkit žmonių
Atsakyti
Elena
Superiniai. Ne vienus metus darau
Danguolė
Man irgi nesuprantamas cukraus kiekis… kam reikia jo tiek daug. Ragavau pažįstamos taip padarytus agurkus su 0,5 kg. cukraus, tai buvo laaabai saldu. Fui. Bandysiu daryti su mažiau cukraus. Gal pavyks
Elena
Nepamirškite, kad actas eina kartu cukrumi. Saldumo jokio nesijaučia, saldžiai aštrūs. Viskas subalansuota.
WorldRecipes™
Zita, neklaidiname, agurkėliai gaunasi tokie aštriai saldžiarūgšti ir viskas čia yra teisinga:)
Atsakyti
Vaida
Skanūs labai gaunasi. Tik aš, kai pastovi agurkėliai su druską ir atsiranda skystis, jį nupilu. Cukraus dedu mažiau, o marinatą pašildau(kol cukrus ištirpsta). Vietoje čili miltelių dedu smulkiai pjaustytus čili pipiriukus.
Atsakyti
Reda
Tikrai agurkėliai labai labai skanūs, viskas gerai su tuom cukrum, keli metai taip darom 👌
Atsakyti
Atsiliepimai
Zita
Atsakyti
Elena
Danguolė
Elena
WorldRecipes™
Atsakyti
Vaida
Atsakyti
Reda
Atsakyti