Barankytės su faršu ir sūriu – tai gardus ir žaismingas užkandis. Barankytės yra trumpai mirkomos piene arba sultinyje, kad suminkštėtų, tada pripildomos kvapnaus maltos mėsos įdaro, praturtinto prieskoniais, kurie suteikia papildomo skonio gilumo. Ant viršaus dosniai užbarstomas tarkuotas sūris, kuris kepant išsilydo, suteikdamas patiekalui tobulą kreminę tekstūrą ir traškią plutelę.
Šias sočias barankytes galima patiekti su šviežių daržovių salotomis arba mėgstamais padažais, pavyzdžiui, česnakiniu, grietinės ar pomidorų. Tai ne tik skanus užkandis, bet ir puikus sprendimas norint nustebinti šeimą ar svečius neįprastu, tačiau lengvai paruošiamu patiekalu.
Daugiau idėjų ką pagaminti iš maltos mėsos galite
rasti čia.
Daugiau idėjų užkandžiams galite
rasti čia.
Vincas Kundrotas
Atsakyti
Zina Šer
Atsakyti
Rita
Atsakyti
Rima,
Atsakyti
Aida
Atsakyti
Linas
Atsakyti
Robertas
Atsakyti