Pelėsinio sūrio rutuliukai su spanguolėmis ir riešutais – tai subtilaus skonio užkandis, puikiai tinkantis ypatingoms progoms ar jaukiems vakarams su draugais. Kreminis sūris, kietasis sūris ir pelėsinis sūris sukuria sodrų ir išraiškingą skonio derinį, o graikinių riešutų ir džiovintų spanguolių apvalkalas prideda traškumo bei malonios saldžiarūgštės natos. Švelnūs, bet kartu charakteringi rutuliukai atrodo elegantiškai ir traukia akį, ypač patiekti su žalumynų papuošimais. Tai tobulas pasirinkimas tiems, kurie vertina kokybišką skonį ir estetišką pateikimą.
Autorės komentaras - suformuoti užkandį galima iš anksto, tik rekomenduoju laikyti šaldytuve iki pat patiekimo. Papildomai tokius sūrio rutuliukus galima patiekti ant nedidelių sūrių krekerių ar skrudintos duonos gabaliukų. Riešutus ir džiovintas spanguoles sukapoti kuo smulkiau, tuomet apvolioti rutuliukai atrodys dailiau.