1. Kremas: Grietinėlę užviriname bei IŠJUNGUS ugnį sudedame Rududu ir išmaišome iki vienalytės masės. Per visą naktį laikome šaldytuve. Kitą dieną išplakame iki standžių putų.
2. Biskvitas: Kiaušinius plakame su cukrumi kol masė pabals. Pilame aliejų bei dedame miltus su kepimo milteliais ir vanilę. Kepame iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 50 minučių. Biskvitą perpjauname į 4 dalis, suliejame apelsinų sultimis, sluoksniuojame su kremu.
3. Aptepusios paviršių dedame į šaldytuvą maždaug 60 minučių.
4. Marcipaną nudažome geltonai, ant kepimo popieriaus iškočiojame ploną sluoksnį bei apdengiame pyragą. Likusius marcipano kraštus nupjaustome bei formuojame bites. Lepinamės!
5. Rekomendacija: Daugiau pyragų receptų rasite: Pyragai.