Česnakinės šparaginės pupelės su džiūvėsėliais

2023-07-03 Autorius oSkanu.lt

Česnakinės šparaginės pupelės su džiūvėsėliais
Autorius apie receptą

Skanu ir šiltos, ir atvėsusios, vienos ir kaip garnyras

Ingredientai

    • šparaginės pupelės: 500 gramų
    • česnakas: nedidelės galvutės
    • džiūvėsėliai: 2 valgomųjų šaukštų
    • aliejus: 2 valgomųjų šaukštų
    • sviestas: 1 arbatinio šaukštelio
    • druska, pipirai
    • provanso žolelių mišinys

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausiai pupeles nuplaukite, nupjaustykite galiukus, ir išvirkite pasūdytame vandenyje.
  2. 2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų su sviestu, suberkite kapotą česnaką ir provanso žoleles, truputį pakepkite.
  3. 3. Sudėkite pupeles, berkite druskos, pipirų ir atsargiai maišydami dviem mentelėm pakepkite, reikia, kad pupelės apsiveltų česnaku ir žolelėmis.
  4. 4. Pabaigoje berkite džiūvėsėlius ir taip pat pamaišykite.
  5. 5. Lengvai apkepusius suverskite į didelę lėkštę ir patiekite. Skanaukite!
  6. 6. Rekomendacija: Daugiau receptų iš šparaginių pupelių rasite: Šparaginės pupelės.

Atsiliepimai

Asta

Man tai geriausias šparaginių pupelių paruošimo būdas. Tikrai labai patinka!
Atsakyti
Česnakinės šparaginės pupelės su džiūvėsėliais
Šparaginės pupelės kiniškai
(4)
Vegetariškas avinžirnių karis (curry) su pomidorais ir kokosų pienu
(1)
Vegetariniai žemaičių blynai su varške
(2)