1. Iš pradžių išplakite ricotta, cukrų, kiaušinį bei cinamoną. Skardą išklokite su kepimo popieriumi, patepkite jį aliejumi bei sudėkite ricotta varškės masę. Tolygiai paskirstykite per visą plotą bei kepkite iki 175 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 10 minučių. Ištraukite bei pravėsinkite.
2. Tuomet į dubenį muškite kiaušinius bei gerai išplakite (maždaug dvi minutes), suberkite cukrų ir dar plakite maždaug dvi minutes, kol masė pasidarys kreminė. Miltus persijokite su kepimo milteliais bei sudėkite į tešlą, išmaišykite. Supilkite vandenį, aromatą bei vėl maišykite, kol tešla taps vienalytė. Gausis pakankamai skysta tešla. Supilkite ją ant pravėsusios ricottos varškės pagrindo, taip pat tolygiai paskleiskite tešlą per visą plotą, vėl kepkite iki 175 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje dar maždaug 20 minučių.
3. Tada ištraukus iš orkaitės viską daryti reikia ganėtinai greitai, kol biskvitas dar karštas. Apverskite jį cinamonine puse į viršų, atsargiai nuimkite kepimo popierių, išilgai supjaustykite į 5 juostas (kitą kartą pjaustyčiau į kokias 7-8 juostas, kad pyragas būtų žemesnis, nes dabar gavosi 14 centimetrų skersmens bei 7 centimetrų aukščio). Imkite vieną juostą bei greitai susukite į ritinėlį, dėkite jį šalia kitos juostos ir sukame toliau, taip susukite visas juostas į vieną didelį vyniotinį.
4. Po to dubenėlyje sumaišykite glazūrai skirtus ingredientus. Pašlakstykite ja pyragą. Lepinkitės!