1. Iš pradžių užvirkite puodą su nedideliu kiekiu vandens.
2. Tuomet karščiui atspariame dubenyje išplakite kiaušinius bei sudėkite visus kitus ingredientus.
3. Tada dubenį su mišiniu pastatykite ant puodo su verdančiu vandeniu bei maišydamos kaitinkite maždaug 20 minučių arba tol, kol kremas sutirštės.
4. Po to karštą kremą supilkite į švarius pakaitintus stiklainius/indelius bei iškart užsukite dangtelius. Mėgaukitės.:)
5. Pastebėjimas: Kremą reikia laikyti šaldytuve bei privalu jį suvartoti per 10 dienų.
6. Pastebėjimas: Nuostabus kremas atkeliavęs iš škotiškos virtuvės. Citrininį kremą galite tepti ant skrudintos duonos ar blynų arba tiesiog naudoti kaip nuostabų įdarą įvairiems tortams, pyragams ir panašiai.
7. Rekomendacija: Daugiau kremų receptų rasite: Kremai.