Cukinijų vyniotinis su lašiša – tai išskirtinis patiekalas, kuriame susilieja sveikumas ir gurmaniškas skonis. Šio vyniotinio pagrindas yra paruoštas iš tarkuotų cukinijų, miltų ir kiaušinių – tešla iškepama kaip lengvas, elastingas lavašas. Šis cukinijų lavašas yra lengvas ir švelnus, tačiau pakankamai tvirtas, kad išlaikytų lašišos įdarą. Tai sveikas užkandis ar lengvas patiekalas, tinkantis tiek kasdieniams pietums, tiek ypatingai progai.
Redakcijos komentaras - įdarui vietoj grietinės galima naudoti maskarponės sūrį. Atkreipti dėmesį, kad tuomet įdaras taps kiek kaloringesnis ir riebesnis. Taip pat įdarui pagardinti galima panaudoti ir smulkintus kaparėlius, kapotus krapus, vietoj lašišos tinka kumpio gabalėliai.
Daugiau receptų su lašiša galite
rasti čia.
Daugiau idėjų užkandžiams galite
rasti čia.