1. Pradžioje orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių temperatūros. Kepimo popieriumi išklokite 25×35 centimetrų kepimo formą.
2. Tuomet viename dubenyje sumaišykite miltus ir kepimo miltelius. Kitame dubenyje išlydykite sviestą, po to įmaišykite pieną. Išplakite kiaušinius su cukrumi bei vanilės ekstraktu.
3. Tada į miltų mišinį supilkite lydyto sviesto mišinį bei kiaušinių mišinį. Viską išmaišykite iki vientisos masės. Supilkite tešlą į kepimo formą bei kepkite maždaug 20–25 minutes.
4. Puode storu dugnu išlydykite pyrago viršui skirtą sviestą, berkite cukrų bei pilkite pieną, išmaišykite ir pavirkite maždaug 60 sekundžių. Sudėkite kokoso drožles, gerai išmaišykite.
5. Kai pyragas bus jau kepęs 20–25 minutes, išimkite jį iš orkaitės, ant viršaus supilkite kokosų masę, tolygiai ją paskleiskite. Tuomet sugrąžinkite pyragą į orkaitę bei kepkite dar apie 10 minučių. Prieš pjaustydamos pyragą visiškai atvėsinkite. Skanaukite!
Nuomonė
Rekomenduoju valgyti su grietine arba ledais
Atsakyti
Nuomonė
Atsakyti