Daržovių mišrainė su antienos arba vištienos širdelėmis

2018-11-13 Autorius Edita - Oditėlės blogas

Daržovių mišrainė su antienos arba vištienos širdelėmis
Nuostabų pikantišką skonį šiai mišrainei suteikia krienų bei majonezo padažas. Viskas itin lengvai ir paprastai pagaminama. Nuotraukoje viską matote dar prieš išmaišymą.:)

Ingredientai

    • šviežios ančiukų širdelės: 500 gramų (arba vištienos širdelės)
    • bulvės: 4 didesnės (virtos)
    • burokėliai: 3 vid. dydžio (virti)
    • morkos: 3 vid. dydžio (virtos)
    • marinuoti agurkai: 3-4
    • majonezas: 3-4 valgomųjų šaukštų
    • krienai: 2 valgomųjų šaukštų
    • lauro lapeliai: 2
    • pipirai: kelių grūdelių
    • druska
    • malti juodieji pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių puode užverdame vandenį, nuo širdelių nupjauname riebaliukus, suedame į puodą, suberiame lauro lapelius ir pipirus bei verdame ant vidutinio kaitrumo ugnies maždaug 25 minutes.
  2. 2. Po to išvirtas širdeles atvėsiname bei supjaustome šiaudeliais.
  3. 3. Tuomet bulves, burokėlius, morkas bei agurkus supjaustome šiaudeliais.
  4. 4. Galiausiai visus supjaustytus ingredientus suberiame į dubenį, sudedame mėgstamą majonezą, krienus, pagardiname druska ir maltais juodaisiais pipirais bei viską gerai išmaišome.
  5. 5. Rekomendacija: Daugiau mišrainių receptų rasite: Mišrainės.
Kalakutienos kukuliai su špinokais ir sūrio padažu
(6)
Orkaitėje troškinta vištiena su daržovėmis
(92)
Vieno puodo patiekalas / troškinys: vištiena su ryžiais ir daržovėmis
(4)