Nerealiai skani saulėje džiovintų pomidorų užtepėlė su juodosiomis alyvuogėmis, česnaku ir kedro riešutais. Rekomenduoju pamėginti ir Jums, nes idealiai tiks prie raudono vyno (nealkoholinio, žinoma) taurės!
Ingredientai
saulėje džiovinti pomidorai marinuoti aliejuje su česnakais ir žolelėmis: 100 gramų
1. Pirmiausia į smulkintuvą (elektrinį maišytuvą) sudedame šiek tiek pasmulkintus džiovintus pomidorus, česnako skilteles (jeigu nemėgstate aštriai, galima dėti vieną skiltelę), kedro riešutus, alyvuoges, džiovintą baziliką ir įpilame aliejaus.
2. Viską sumaišome, tik nelabai smulkiai, kad būtų matyti gabaliukai.
3. Užtepėlę patiekiame su skrudinto batono (forminės duonos) riekele. Skanaujame!
4. Rekomendacija: Daugiau užtepėlių receptų rasite: Užtepėlės.