Faršo rutuliukai - "Spurgytės" - visus labai nustebinęs užkandis!

2019-02-21 Autorius Neringos užrašai

Faršo rutuliukai - "Spurgytės" - visus labai nustebinęs užkandis!

Ingredientai

    • malta mėsa: ~500 gramų (bet geriau reguliuokite pagal save)
    • kiaušiniai: 1
    • druska: žiupsnelio
    • kmynai: žiupsnelio
    • raudonosios paprikos milteliai: žiupsnelio
    • pipirai: žiupsnelio
    • džiuvesėliai: 2 nedidelės saujelės pusei kilogramo faršo
    • sluoksniuota bemielė tešla

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių maltą mėsą paruoškite kaip tai darote kotletams - išminkykite su kiaušiniu, prieskoniais bei džiuvesėliais.
  2. 2. Tuomet sluoksniuota bemielę tešlą supjaustykite juostelėmis, maždaug 1,5 centimetro pločio. Imkite faršo rutuliuką, jį apvyniokite tešlos juostele.
  3. 3. Tada dėkite į kepimo skardą bei kepkite maždaug 25 minutes (180 laipsnių temperatūra). Patiekite ir nustebinkite visus!
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau maltos mėsos receptų rasite: Maltos mėsos receptai.
Užkandėlės su širdelėmis
(3)