prieskoniai: pagal skonį (naudotas prieskonių mišinys vištienai, Viduržemio jūros prieskonių mišinys, kmynai, krapų ir saliero lapeliai, prieskonius vištienai galite keisti druska ir pipirais)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių vištieną supjausykite nedideliais gabalėliais, apibarstykite prieskoniais vištienai, Viduržemio jūros prieskonių mišiniu bei kmynais. Atidėkite į šalį.
2. Tuomet pusžiedžiais supjaustykite porą, riekutėmis – pievagrybius. Porą bei pievagrybius pakepinkite įkaitintame svieste.
3. Kai šie suminkštės, sudėkite vištieną. Kepinkite tol, kol praktiškai išgaruoja iš vištienos išsisunkęs skystis. Po to supilkite grietinėlę, įberkite krapų, saliero lapelių, patroškinkite ant mažos ugnies maždaug 5 minutes, ir patiekalas paruoštas. Skanaukite! Rekomenduojame patiekti su virtais ryžiais.