Santa Maria sodo prieskonininės žolelės (petražolės, garstyčių sėklos, paprikos, rozmarinai, raudonėliai, bazilikas, juodieji pipirai, mairūnai, kalendra)
druska
vyšniniai pomidoriukai
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių grikius išverdame kaip įprastai, juos sudedame į keptuvę, įdedame nedidelius kubelius mocarelos sūrio, apibarstome Džiugo sūriu. Viską gerai išmaišome.
2. Tuomet pagardiname prieskoniais, kad šie grikiams suteiktų norimo pikantiškumo. Įdedame pusę arbatinio šaukštelio grūdėtų garstyčių ir Santa Maria sodo prieskoninių žolelių ir įberiame žiupsnelį druskos. Viską maždaug kelias minutes apkepiname, sudedame vyšninius pomidoriukus ir nuostabi košė pagaminta. Skanaus!
3. Rekomendacija: Daugiau grikių košių receptų rasite: Grikių košės.