Grikių košė su mocarela ir vyšniniais pomidoriukais

2018-03-20 Autorius Cukrinis avinėlis

Grikių košė su mocarela ir vyšniniais pomidoriukais

Ingredientai

    • grikiai
    • mocarelos sūris
    • Džiugo sūris
    • grūdėtosios garstyčios: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • Santa Maria sodo prieskonininės žolelės (petražolės, garstyčių sėklos, paprikos, rozmarinai, raudonėliai, bazilikas, juodieji pipirai, mairūnai, kalendra)
    • druska
    • vyšniniai pomidoriukai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių grikius išverdame kaip įprastai, juos sudedame į keptuvę, įdedame nedidelius kubelius mocarelos sūrio, apibarstome Džiugo sūriu. Viską gerai išmaišome.
  2. 2. Tuomet pagardiname prieskoniais, kad šie grikiams suteiktų norimo pikantiškumo. Įdedame pusę arbatinio šaukštelio grūdėtų garstyčių ir Santa Maria sodo prieskoninių žolelių ir įberiame žiupsnelį druskos. Viską maždaug kelias minutes apkepiname, sudedame vyšninius pomidoriukus ir nuostabi košė pagaminta. Skanaus!
  3. 3. Rekomendacija: Daugiau grikių košių receptų rasite: Grikių košės.
Polenta - kreminė kukurūzų košė
(1)
Kiek laiko ir kaip virti kukurūzų košę?
(1)