1. Iš pradžių dubenyje sumaišykite pupeles, smulkiai supjaustytą svogūną bei petražoles.
2. Tuomet puodelyje suplakite citrinos sultis, garstyčias, aliejų bei prieskonius. Apliekite mišrainę bei lengvai pamaišykite. Apibarstykite smulkiai supjaustytu laiškiniu česnaku.
3. Galiausiai patiekite su duonos riekute ar skrebučiu. Mėgaukitės!
4. Pastebėjimas: Ispanijos virtuvės paprastas kasdieniškas valgis. Labai tinka pasninkui ar detoksikacijai, o patiektas gražiame dubenėlyje tampa patiekalu šventiniam stalui, kaip pvz. Kūčioms. Ispaniška pupelių mišrainė taip pat nuostabiai tinka kaip garnyras šalia kepsnių.
Vida
Ant 2 stiklinių pupelių tik 1/4 svogūno?...Dėčiau visą stiklinę svogūnų!
Atsakyti
Vida
Atsakyti
Vida
Atsakyti