Tai tikrai labai skanus pyragas, kurį aš patiekiau per savo vaiko gimtadienį, tai dauguma jį išvadino prabangiu tortu. Pamėginkite, jį tikrai nėra sunku pagaminti, o skonis super. :)
1. Pirmiausia įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros ir kepimo popieriumi išklojame kepimo formą. Aš pati šį kartą kepiau toje pačioje formoje per 3 kartus.
2. Sviestą išplakame su cukrumi bei vanile. Įmaišome alyvuogių aliejų bei 5 kiaušinių trynius. Išplakame iki purumo.
3. Tada kitame dubenyje sumaišome miltus bei sodą.
4. Tuomet, po truputį, pakaitomis sausą miltų mišinį bei pasukas supilame į sviesto plakinį. Įmaišome riešutus bei kokoso drožles.
5. Kitame inde išplakame kiaušinių baltymus iki standžių putų. Palengva išplaktus baltymus įmaišome į tešlą.
6. Po to paruoštą tešlą lygiomis dalimis padaliname į 3 lygias dalis.
7. Kepame maždaug pusvalandį - ar jau iškepė patikriname mediniu pagaliuku. Įkištas bei ištrauktas iš kepinio centro, jis privalo būti švarus.
8. Iškepusius biskvitus pilnai atvėsiname.
9. Paruošiame kremą: Sumaišome kreminį sūrį, sviestą, pasukas, vanilės ekstraktą, kakavą bei cukraus pudrą.
Liucija
Atsakyti