1. Iš pradžių kiaušinius išplakite su cukrumi bei vaniliniu cukrumi, plona srovele pilkite aliejų ir vėl viską gerai suplakite.
2. Tada berkite miltus maišytus su kepimo milteliais, įmaišykite kokoso drožles bei viską gerai išmaišykite.
3. Tešlą supilkite į riebalais teptą kepimo formą bei kepkite maždaug 20 minučių, iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje, kol dailiai parus. Iškepus atvėsinkite.
4. Tuomet kremui, želatiną užpilkite su 100 mililitrų vandens, palikite brinkti. Paruoškite želė kaip nurodyta ant pakelio, palikite atvėsti.
5. Grietinėlę išplakite su cukrumi iki standumo, atsargiai įmaišykite jogurtą, citrinos sultis bei išmaišykite. Išbrinkinta želatiną ištirpinkite garų vonelėje arba mikrobangų krosnelėje, įmaišykite į jogurto masę. Sudėkite uogas.
6. Po to gautą masę pilkite ant biskvito, į formą atsegamais kraštais.
7. Pasitelkusios fantaziją ir norus papuoškite bei dėkite į šaldytuvą, kai viršus truputį apstingsta atsargiai supilkite želė ir vėl dėkite į šaldytuvą, bent jau 4 valandoms. Skanaukite!
8. Rekomendacija: Daugiau jogurtinių tortų receptų rasite: Jogurtiniai tortai.
Atsiliepimai