Kaliaropių salotos su morkomis, raudonaisiais svogūnais, grietine ir majonezu

Autorius apie receptą

Šios kalaropių salotos su morkomis ir raudoniais svogūnais labai skanios tiek vienos, tiek prie kokio mėsos kepsnio.

Ingredientai

    • kaliaropės: 3
    • morkos: 1 (didelės)
    • raudonieji svogūnai: 1
    • druska: žiupsnio
    • grietinė: 2 valgomųjų šaukštų
    • majonezas: 2 valgomųjų šaukštų
    • svogūno laiškai: 1 pundelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių kaliaropes ir morką sutarkuokite šiaudeliais.
  2. 2. Svogūną nulupkite bei supjaustykite mažais gabaliukais.
  3. 3. Tuomet maišykite su grietine ir majonezu. Pagardinkite pagal savo skonį druska.
  4. 4. Pabarstykite svogūnų laiškais.
  5. 5. Patiekite ir skanaukite!
  6. 6. Rekomendacija: Daugiau kaliaropių salotų receptų rasite: Kalaropių salotos.
Kaliaropių salotos su morkomis, raudonaisiais svogūnais, grietine ir majonezu

Atsiliepimai

Gaivios salotos su vynuogėmis, nektarinais ir agurkais
(1)