šakotis: ~500 gramų (galite naudotis šakočio trupinius ir panašiai)
sviestas: 200 gramų
kondensuotas pienas: trijų ketvirtadalių indelio
juodas šokoladas: ~150-200 gramų
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių šakotį patrupinkite. Tada sviestą ištirpinkite puode ant silpnos ugnies, sudėkite šokolado gabalėlius, ištirpinkite, supilkite kondensuotą pieną bei maišykite iki vientisos masės.
2. Tuomet gautą masę supilkite ant šakočio trupinių, gerai išmaišykite, sudėkite ant maistine plėvele išklotos formos, šaukštu suspauskite, kad neliktų oro tarpelių, suslėkite bei dėkite į šaldytuvą atšalti ir sustingti.
3. Geriausia palaikyti bent per naktį, bet užteks ir 3-4 valandų, jei labai labai norėsis paragauti. Skanaus!