1. Iš pradžių vištieons kepenėles gerai nuplauname, nupjauname bei pašaliname kas nereikalinga, užpilame su pienu, beriame druskos, pipirų, džiovintų raudonėlių ir paliekame maždaug 1-2 valandas pastovėti. Paskui supilame jas į sietelį, kad nuvarvėtų pienas.
2. Tešlai kiaušinius išplakame su grietine, beriame druskos, pipirų, įspaudžiame česnaką, beriame miltus ir išmaišome – tešla turi gautis tirštoka.
3. Tuomet kiekvieną kepenėlių gabaliuką pamirkome tešloje bei iš abiejų pusių apkepame įkaitintame aliejuje keptuvėje virš nedidelės ugnies.
4. Patiekiame su mėgiamu garnyru ir/ar su daržovių salotomis. Skanaujame!
5. Rekomendacija: Daugiau receptų iš kepenėlių rasite: Kepenėlės.