Kepsninėje kepta lašiša su krapais

Autorius apie receptą

Superinis būdas pasigaminti lašišą, ji išlieka labai sultinga ir žinoma skani!

Ingredientai

    • lašišos filė: 1 kilogramo
    • druska: 10 gramų
    • česnakas: 3 skiltelių
    • sviestas: 25 gramų
    • krapai: pundeliuko
    • citrinos: 1

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia lašišą nuplauname ir nusausiname.
  2. 2. Dedame į kelis kartus sulenktą folijos lakštą.
  3. 3. Apiberiame druska ir kapotu česnaku, krapais, išdėliojame pasmulkintą sviestą ir citrinos griežinėlius.
  4. lašiša su česnaku, krapais, sviestu ir citrinos griežinėliais
  5. 4. Uždengiame dar vienu lakštu folijos.
  6. 5. Kepame įkaitintoje kepsninėje maždaug 15 minučių.
  7. 6. Nuimame foliją ir kepame dar porą minučių.
  8. iškepta lašiša kepsninėje
  9. 7. Pateikiame su mėgiamomis salotomis ir skanaujame!
  10. lašiša patiekta su salotomis

Atsiliepimai

Beatos tailandietiška sriuba su kokosų pienu
(1)
Lašiša su smidrais
(3)
Makaronų salotos su lašiša
(6)
Lašiša grietinėlės padaže su špinatais ir pomidorais
(5)
Kepti ryžiai su daržovėmis ir lašiša
(1)