Kepti grundalai keptuvėje

2020-03-31 Autorius oSkanu.lt

Kepti grundalai keptuvėje
Grundalus galima kepti ir nemarinuotus, jie vis tiek bus skanūs, bet pasimarinavus šiek tiek pasikeičia jų skonis. Išbandykite ir jūs. 

Ingredientai

    • grundalai
    • batas sausas vynas
    • miltai
    • krakmolas (šiek tiek)
    • aliejus (kepimui)
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausi grundalus išdorokite.
  2. 2. Švarius grundalus užpilkite vynu ir jį įtrinkite.
  3. 3. Tuomet įtrinkite druską bei pipirus.
  4. 4. Palaikykite grundalus marinate maždaug 30 minučių vėsioje vietoje.
  5. 5. Pamarinuotus grundalus dėkite ant servetėlės ir nusausinkite.
  6. 6. Tuomet grundalus apvoliokite miltuose. Galite į tris valgomuosius šaukštus miltus įdėti 1 valgomąjį šaukštą krakmolo.
  7. 7. Kepkite karštame aliejuje ant didelės ugnies. Aliejus turi apsemti pusę grundalo. Skanaus!
  8. kepami grundalai keptuvėje
  9. 8. Rekomendacija: Daugiau grundalų receptų rasite: Grundalų receptai.
Skumbrė perlinio kuskuso patale
(2)
Žuvis: baramundžio filė su apelsinų-morkų padažu
(5)