Sumuštiniai su šprotais

Autorius apie receptą

Aš gamindama šiuos sumuštinius naudojau šprotus, kurie buvo atvežti iš Latvijos. Reiktų prisipažinti, kad šprotus buvau valgiusi ganėtinai senokai, todėl visai buvau jau jų pasiilgusi ir norėjosi prisimintų jų skonį. Man visada juos buvo skaniausia patiekti su balta duona, užtepant tepamojo sūrelio ir pagardinant citrina, krapais ir petražolėmis. 

Labai tikiuosi, kad ir Jums patiks toks jų patiekimo variantas, jei dar niekada jo nebandėte. :)

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia rūkytus šprotus nuvarviname ant servetėlės.
  2. 2. Tada sūrelį užtepame ant baltos duonos (ją prieš tai, jeigu norisi, galite paskrudinti).
  3. 3. Tuomet ant viršaus sudedame šprotus.
  4. 4. Galiausiai papuošiame petražolėmis, krapais bei citrinos skiltelėmis.
  5. šprotų sumuštiniai
  6. 5. Patiekiame ir skanaujame!
  7. baltos duonos sumuštiniai su šprotais

Atsiliepimai

Croque Monsieur - prancūziški karšti sumuštiniai orkaitėje
(6)
Anytos sumuštiniai su krabų lazdelėmis
(1)
Keptuvėje kepti karšti sumuštiniai su antiena arba vištiena ir šonine
(1)