Tikriausiai jau ne vieną kartą esu sakiusi, kad karštus sumuštinius aš labai mėgstu. O šis jų paruošimo variantas patinka ne tik man, bet ir visai mano šeimai. Rūkyta kiaulienos šoninė su pievagrybiais ir sūriu, ant batono, sudera tiesiog idealiai.
Galimos ingredientų alternatyvos
Reklama
Patiekalo gaminimo patarimai - Norint išgauti geriausią skonį, visada naudokite aukštos kokybės ingredientus, ypač šoninę ir sūrį.
- Jei norite traškesnių sumuštinių, batono riekeles galite prieš kepimą lengvai apskrudinti.
- Sumuštiniai bus dar skanesni, jei sūrį maišysite su šlakeliu grietinėlės arba majonezo.
- Norėdami pridėti aštrumo, įdėkite šiek tiek aitriųjų paprikų dribsnių arba smulkiai supjaustytų čili pipirų.
- Papildomam aromatui galite į mišinį įmaišyti šviežių prieskoninių žolelių, tokių kaip bazilikas, rozmarinas ar petražolės.